Rendhagyó bejegyzés: Bolhapiac horgolással


Néhány napja azzal hívott fel legjobb barátnőm, hogy foglalt egy asztalt a Fogasházban. Először nem is értettem, miről van szó, hiszen ez nem egy olyan hely, ahol nagyon asztalt foglalna az ember. Aztán kiderült: bolhapiac lesz, mi pedig árulunk. Ő fotókat, saját készítésű zsepitartókat, kistáskát és sok ruhát hozott, egy másik lány szintén képeket, egy harmadik pedig ékszereket. Nálam is egyértelmű volt a "portéka" - horgolások minden mennyiségben :)

Tegnap el is jött a nagy nap, szaladtunk a melóból a piacra. A táskámban lapult Mami néhány terítője, Anya horgolt mini-poncsója, egy lábszármelegítő és néhány virág, fülbevaló és bögremelegítő, amiket előző éjjel készítettem. Jó mókának tűnt, és persze a blogot is szerettem volna népszerűsíteni egy picit.

Annak ellenére, hogy 5-kor kezdődött a piac, fél 6-ra már rengeteg ember volt, 8-kor pedig képtelenség volt úgy lépni akár egyet is, hogy agyon ne taposs valakit. A mi asztalunknál is sokan megálltak, a ruhák voltak a legnépszerűbbek.

A horgolásaimat is meglepően sokan nézegették. Kérdezgettek mindenfélét, a szórólap helyett készített mini gombolyagokat pedig vitték, mint a cukrot. Jó volt nézni, ahogyan betűzgetik a gombolyagot összefogó papírfecnin a blogcímet :)

Volt, aki vásárolt, másokkal pedig megbeszéltük, hogy írnak, milyen színű, méretű fülbevalót, bögremelegítőt... szeretnének.

Jókat nevettünk, táncoltunk "látványhorgoltam" is, a nap konklúziója pedig: kofának lenni nagyon jó :)

Legközelebb gyertek Ti is ;) Mi mindenképpen ott leszünk!! (Azt hiszem, októberben is lesz ;)

Köszönet Ritmuslánynak a képekért!!

Leányka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése