Meglepetésvendég


Megkaptuk első olvasói levelünket. Úgy gondoljuk, hogy: "Hip-hip, hurrá! Hip-hip, hurrá! Hip-hip, hurrá!" Alig hittünk a szemünknek, hiszen még két hetes sem volt a mi kis blogunk, mikor Andika felkeresett minket :) Mivel ő az első - és szerintünk nagyon szépen horgol - úgy gondoltuk, bemutatjuk nektek is!

Andika bébitakarókat készít, vastagabb fonalból. Eddigi munkáit mind elajándékozta.
(Érdekes dolog ez különben, épp a múltkor morfondíroztam ezen. Valahogyan mindig a készítőnek nincs a saját mesterművéből. Talán még Murphy-nek is van erről törvénye, ki tudja...:)
A takarók után Andika most a terítők végeláthatatlan világában merült el. Első terítőjéről is küldött nekünk képet, ami szintén nagyon tetszett mindhármunknak!

Köszönjük hát még egyszer a biztató szavakat, a szép munkákat és azt is, hogy bemutathatjuk most a képeket. Ezúton is sok sikert és örömteli perceket kívánunk Andikának (aki balkezes létére jobb kézzel horgol, és ráadásul ilyen szépen!:), és persze mindenkinek, aki szeret kötni, horgolni!

Minden levelet és fényképét szívesen látunk! Sőt, létre is hoztam jobb oldalon egy kis diavetítést nektek, ahol a beküldött képeket láthatjátok.

Kötésre, horgolásra fel! ;)

Leányka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése