Ti írtátok

Gabriella (a horgolóiskoláról): "Nagyon sokat segített a videó az első lépések elsajátításához. Köszönet érte!!!!

Éva: " Annyira nagyon szépen köszönöm, most 18 hetes terhes vagyok, és imádok horgolni, hála Neked!!!! Amit tudok Tőled tanultam, "pecsvörk" stílusban takarót horgoltam a babámnak, ma pedig kész lett az első kis cipő, köszönöm!!!!"

Ági: "(...) az eddigi horgolási pályafutásom minden egyes mozzanatát a Te videóidból tanultam meg. Gyerekkori álmom volt, de most találtam Rád. Elhatároztam, hogy csinálok egy sapkát annak a kislánynak aki a pocakomban van, van két hónapom... Kész lett a sapka, de méretben a ksifiamnak lett jó, aki egy éves :) A bajság az, hogy rózsaszín fonalból készült :)  Akkor is ráadtam :) Így a sapka neve: miértneviselhetneegyfiúrózsaszínt-sapka:)"Zsóka: "Egyre jobb az oldal, a videók is! Kellett már ilyen nagyon..."

Tünde: "Szia, most én kórházban. Terhespatológia, 3 nap van a kiírt idő előtt. Példát véve rólad minden szobatárs bébijének van már kis sapkája."


Zsuzsanna: "Az életben nem fogok sem horgolni, sem kötni, de ez nagyon aranyos ötlet! :-)" - a Szív gerillaakció kapcsán

Bea: "Szia Leányka! Idei nagy tervem az volt, hogy megtanulok horgolni valakitől. Gondoltam a falumban keresek valakit akitől elleshetem a pálcák titkát. És történt egy nap, hogy egy kedves ismerősöm belinkelt az üzenőfalamra egy videót, a kezdő hurokról. Onnantól nem volt megállás, mert végignéztem a videókat, és akkora elánnal vágtam bele a horgolás tanulásába, hogy csak na....
Nagyon szépen köszönöm, hogy lehetőséget adtál nekem és gondolom még nagyon sokunknak, hogy megmutattad hogyan kell horgolni. A magyarázatod a videókon könnyen követhetőek. Számomra nagy öröm, hogy van ez az oldal..."

Katalin: "...Nagyon szeretem ahogy elmagyarázol minden apró lépést, annyira jó, hogy el sem tudom mondani mennyire. Ilyen szuper oldallal még sehol nem találkoztam, pedig rengeteget keresgéltem már, hogy megtanuljak tökéletesen horgolni. Csak gratulálni tudok." 

6 megjegyzés:

 1. Eddig nagyon bonyolúlt dolognak tartottam a horgolást, de a te videóidnak köszönhetően az alapokat könnyen elsajátítottam. Lányomnak készítettem már sapkát, hajpántott. Egy kicsit függő is lettem:)

  VálaszTörlés
 2. Én is Kata vagyok de nekem is nagyon tetszett ez az oldal!

  VálaszTörlés
 3. Csak megerosíteni tudom az elottem szólókat, Te voltál az aki megtanított engem horgolni. Csodálatos emberke vagy, Koszonom!
  Bea - Szlovákia

  VálaszTörlés
 4. Szia :) Én Kitty vagyok, Németországból. Nagyon örülök, hogy megtanítottál a videóiddal kötni :) . Ha lesz időd, és kedved, felraksz egy olyan videót ahol sapkát kötsz, vagy zoknit? :D

  Köszönettel: Kitty

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jók a videók, sokat lehet tanulni belőle. Mostanában készül esetleg angyalka horgolásáról is videó? :)

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Sokáig azt gondoltam a fonal nem nekem való. A YouTube csatornára flíratkozva azonban hamar megtanultam a horgolás alapjait. Nagyon hálás vagyok, nagy álmom teljesült (olyan bakancslistás). A nagymamám gyönyörűen kötött és horgolt de nekem gyerekként nem ment most meg már ne tud rá megtanítani mert beteg. Nagyon nagy öröm hogy most majd én horgolhatok neki! Köszönöm!

  VálaszTörlés