Amikor a Fogtündér horgolt rágcsaláncot hoz

A mi kis cumihuligánunk túljutott az ötödik hónapján. Nagyjából úgy van, ahogy gondoltam: szuper kis krapek, egész nap mókázunk, így nagyon kevés időm jut a blogra. De azért itt vagyok ;-)

A kezdeti nehézségeket gyors összeszokás követte, és egy rövidebb pocakfájós időszak. Örültünk is, hogy milyen könnyen megúsztuk, aztán karácsony előtt beütött a krach!!

Kép: pinterest.com
Elképzelni sem tudtuk, hogy a mi mindig mosolygós, cukiskodó kisfiunk krokodilkönnyeket is képes hullatni, és vigasztalhatatlanul sírni, míg hüppögve álomba nem merül a sok pityergéstől.

Aztán rájöttünk: a fogacskák. Jönnek alul, jönnek felül, de azóta sem bújtak ki. A fájdalom már nem olyan vészes, Ábel pedig mindennel az ínyét dörzsöli, ami csak a kezébe kerül.

Nem volt hát kérdés: jöhetnek a rágcsaláncok! Nekem már 4 van, hogy menjen a felsőimhez, Ő pedig csak szorgalmasan csócsálja!

A hozzávaló fa golyókat fillérekért bármelyik hobbiboltban be tudjátok szerezni, egy kis maradék pamutfonal kell még, és kezdődhet az alkotás! Én a műfaj szerelmese lettem, és mindenkinek ajánlom, akinek babája/unokája van/lesz, vagy épp babalátogatóba készül. Szerintem 4 hónapos kortól nagyon hasznos ajándék ;-)

Íme az elkészítés módja, és néhány ötlet - szeressétek Ti is!
Képek: pinterest.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése