Sztárruhák 3 - Aludj csak, én álmodom

Dráma? Vígjáték? Romantikus? Háborús? - sokat töprengtem ezen a hétvégén. Számos történet járt a fejemben, zseniális szereplőkkel, mégis úgy döntöttem, maradjunk ezen a szomorkás vasárnapon a vígjátékoknál :-)
Találtam olyan filmet is, amiben több és szebb kötött pulcsit láthatunk, de errefelé borongós, esős idő van, és arra gondoltam, jobb lesz egy kis vígjáték és egy bögre meleg kakaó így, vasárnap délutánra.






Szóval: Aludj csak, én álmodom. Hát, igen! Sandra Bullock, ki más? A természetes, bájos szépség, akiért évek óta rajongok. Nem is tudom, mi volt az a film, amivel megfogott... talán épp ez :-)
Az Aludj csak, én álmodom kicsit közelebb hozza a családot, a szerelmeseket és persze a karácsonyt is!

Szerintem mindenképp érdemes megnézni, még akkor is, ha kötős szempontból néhány sálat és sapkát fedezünk fel a filmben, és persze azokat a hatalmas és meleg pulcsikat, amiket télen én is előszeretettel viselek otthon egy cicanadrággal!




Elő a fotelekkel, kezdődhet a film (bizony, ezen a héten a teljes film!! :-) !



Leányka


2 megjegyzés:

  1. Nekem ez a tökéletes karácsonyi film! Gyerekkoromban majd minden Szenteste leadták a tv-ben, s így annyira összeforrt számomra ez a történet az ünnepekkel, hogy most már el sem telhet úgy a december, hogy ne nézném meg.:)

    VálaszTörlés