Sztárruhák 4 - Ház a tónál

Volt már olyan érzésetek, hogy jobb volna láthatatlanná válni? És olyan, hogy szeretnétek egy olyan helyen élni, ahonnan mindent láthattok, mindent megfigyelhettek? Szerettetek már olyan férfit, akit még sosem láttatok? Szerintem ezekre a kérdésekre legtöbbünknek igen a válasza.

Viszont keveseknek adatik meg, hogy olyan kutyája van, aki a hátán fekve alszik... mint egy ember! :-)
Hát Sandra Bullocknak ez megadatott, ahogyan Keanu Reevesnek is. Igazából ez a kutya, ami közös bennük. 
És persze a ház. A tónál.

A film gyönyörű, egyszerűen imádom. Emlékszem, mikor még együtt laktam az egyik legjobb barátnőmmel egy péntek este ez a film fogadott a párnámon. 

DVD volt, mellette pedig egy kis levél, hogy haza kellett utaznia a hétvégére, de hogy ne legyek egyedül, nézzem meg ezt a filmet. Kárpótolni fog! Azt hiszem, azóta is az egyik kedvencem!
Sandra Bullock itt is mesés pulcsikban tűnik fel, Keanu Reeves pedig bebizonyítja, hogy igenis egy kötött garbóban is lehet sármos egy férfi! Sőt!!!

És emlékeztek arra a részre, mikor Sandra Bullock egy sálat hagy neki a postaládában, mert este vihar lesz? 

Videómegosztón csak a filmelőzetesét találtam meg, de érdemes lesz majd figyelni a műsorújságot is, mert karácsony környékén mindig leadják a tévében is. Ha megtalálom, szólok! :-)








ui.: Észrevettétek, hogy az előző két film egy-egy főszereplőjét gyúrtam most egybe?? Érdekes... hm... pedig nem dirket volt, becs' szó!! :-)

Leányka


1 megjegyzés:

  1. A múltkori filmajánlóhoz hasonlóan ezt is imádom! Azt hiszem Sandra Bullock-kal nem lehet mellélőni!:)

    VálaszTörlés