Bloggerina 2013.

Akkor jöjjön 5+1 gondolat a Bloggerina verseny kapcsán:

1. Nagyon köszönjük Nektek, hogy olvassátok a blogot, hogy követitek a bejegyzéseinket, videóinkat, albumainkat, Facebook oldalunkat... szóval mindent!! Nélkületek nem is jelentkezhettünk volna egy ilyen versenyre!! 

2. Nagyon köszönjük Nektek, hogy szavaztatok ránk, hogy megosztottátok a szavazási felhívást, hogy követtétek a verseny alakulását!!

3. Közel 400 blog indult a versenyen, és mi végig a 68. és a 75. hely között ingáztunk, ami szerintünk szuper teljesítmény ahhoz képest, hogy a kötés és a horgolás egy igenis költséges és időt igénylő hobbi, ezért kevesen is mernek belevágni. Persze elhivatottság és kézügyesség is szükséges hozzá, meg persze nem is olyan "trendi", mint manapság sok más téma. Mindent összevetve tehát mi nagyon elégedettek vagyunk az eredménnyel!! 

4. Szívből gratulálunk a nyertes blognak, vagyis Limara Pékségének!!! Hasznos, szerethető kis blog, mindenképpen nézzétek meg Ti is. Az alkotóval pedig egy interjú itt.

5. Egy másik szívből jövő gratuláció pedig a különdíjast, vagyis a Kifli és levendula blogot illet!! Háromszoros hurrá tehát neki is!!

+1. Végül, de nem utolsó sorban pedig köszönet a Nők Lapja Café szerkesztőségének és a Cafeblognak is a verseny kiírásáért, a zsűrinek pedig azért, hogy valóban olyan blogok nyertek, akik szerintünk is színvonalasak, szerethetők :-)

És ne feledjétek: legközelebb újra indulunk ám! :-)

Leányka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése