Ötletek Valentin-napra

A Valentin nap még új divat mifelénk, sokan nem is kedvelik. Az igazat megvallva egy kicsit mi is idegenkedünk még tőle, de az igazság az, hogy a szerelem mindig egy szép és jó dolog, és érdemes figyelni a szerelmünkre. Megünnepeli akár a fordulókat, akár egy Valentin napot. 
Ha pedig egyelőre még nincs társunk, a jókedv akkor is szinte kötelező, hiszen mindig mosolyognunk kell - sosem tudhatjuk, ki mosolyog vissza ránk! :-)
Tehát néhány tipp a Pinterestről, amivel garantáltan mosolyt csalhatunk akár saját, akár párunk, akár a környezetünk arcára!


Egy kis képeslap, szívvel díszítve:Szívek egyéb kiegészítőkkelHorgolt szív-díszek akár a lakás csinosításáhozSok szivecske és egy szép asztalközép - tökéletes dekoráció egy esti pezsgőzéshez, borozáshoz
(a Pinterest szerint még több kép ITT)Szuper nyaklánc Valentin nap alkalmából!Horgolt labdák helyett pedig néhány horgolt szív, ami akár az irodát is díszíthetiHa már kevés időnk van, nem nagyon tudunk kötni/horgolni valami különlegességet, egy lábszármelegítőt is feldobhatunk szív alakú filcekkelEgy újabb spéci "poháralátét" az esti lazításhozAz igazat megvallva ennél a képnél már gondolkodtam, vajon túlzás-e, de úgy döntöttem, mégis igazán szép (és legfőképp praktikus!) ez a különleges kesztyű pároknakVégezetül pedig néhány videó, amik segítenek eligazodni a "szív útvesztőiben"


Leányka


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése