Csodafonalból csodakendőt!

Emlékeztek, mit ígértem tegnap? Igen, azt, hogy érdemes lesz kivárni a mai bejegyzést is. Történt ugyanis, hogy Árnikával beszélgettünk a tegnapi kendőről, és megemlítettem neki, hogy szívesen elkészíteném egy barátnőmnek is (akit most azért nem nevezek meg, mert még a végén nem lesz meglepi a meglepi :-) ). Árnika pedig azonnal fel is ajánlotta: ő ad hozzá fonalat. Először egy DK vastagságra gondoltam, de lebeszélt róla. Azt mondta, vékonyabból sokkal szebb lesz, és azt hiszem, Zemplényi Árnika Lucának megint igaza lett!

Ki is választottuk gyorsan a fonalat és színeket. A csomag 2 napon belül itt is volt, a csodás türkiz mellé kaptam egy mesés mentát is, amit ezúton is nagyon köszönök!! Mivel este érkeztek meg, csak ilyen képeket tudtam készíteni róluk, de muszáj volt azonnal fotóznom :-)


Időközben rájöttem, hogy a két, talán legnehezebben fotózható színt sikerült kiválasztanom, ezért most a szokásosnál is több képet teszek fel, hogy megbizonyosodjatok róla, milyenek is ezek az árnyalatok (bár szerintem élőben még ennél is csodásabbak)





A kendő pedig már készül is - alig bírom kivárni... ;-)








Kicsit még kuszák a pálcák, ha készen lesz és blokkolom, biztosan mást mutat majd, de én már most büszke és elfogult vagyok. Ez van. :-D

Fonal: Árnika - Brittany - Yeoman Yarns türkiz és menta árnyalat 
(csodás és nagyon puha, igazi mesefonal!)
Tű: 3 mm

Próbáljátok ki Ti is, imádni fogjátok! ;-)

Leányka

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színek! Ennek a kendőnek a magyar nyelvű leírását hol találom?

    VálaszTörlés