Szépséges kötött nyári kardigán

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy nálunk inkább Anya a kötős, mi Mamával pedig horgolunk. Én azért néha kötök is persze, most is van egy kész és egy folyamatban lévő boleróm, de az utóbbi időben háttérbe került a blogon a kötés.

Anya viszont ez idő alatt sem volt tétlen, már a második nyári kardigánját köti, így lassan ideje volt a fotózásnak és a bejegyzésnek is! :-)




Szóval a történet: egy nap Anya azzal hívott fel, mályva fonalat szeretne és valami szép mintát hozzá. Mindegy milyet, de a fonal mályva legyen, mert rájött; ez az új kedvenc árnyalata. Mivel nyári darabra volt szükség, gyorsan ki is néztünk néhány pamutot, és végül a Cotton Light mellett döntöttünk. Rendeltünk, pár napon belül pedig nem is volt más hátra, mint véglegesíteni a mintát. Drops fonal lévén a Drops magyar oldaláról választottunk, bár Anya - jó szokásunkhoz híven - kicsit átalakította.


Az eredeti így nézett ki, és ITT találtuk.




Kardigán lett, méghozzá szerelem-kardigán. Én is felpróbáltam pár fotó erejéig :-) Elcsaklizni azért nem mertem - Anya már büszkén hordja legújabb alkotását, és valljuk be: tényleg jó találat volt ez a mályva!! :-)

Anya, Leányka




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése