Meglepetés nőnapra

Néha nem árt megjutalmazni magunkat. Egy hosszú nap után, egy nehéz feladat eredményes elvégzésekor vagy éppen nőnapon. Persze, kapunk ilyenkor virágot, csokit esetleg egy finom vacsorát, de ne felejtsük el, hogy érdemes magunkra is odafigyelni, és kicsit megsimogatni a lelkünket.

Hogy mivel? Hát egy könnyen és gyorsan elkészíthető kötött/horgolt kis meglepetéssel!!

Íme néhány tipp a tavasz és a nőnap jegyében!

Párna virágokkal


Horgolt tok a horgolótűknek


"Mindig színes" kaktuszok


Kötött mamusz virággal. Leírás németül ITT

Leányka


3 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Nagyon kezdő és nagyon friss tudással rendelkező "horgoló" vagyok :) A tegnapi nap folyamán a videóitok alapján villám gyorsasággal megtanultam az alapokat, amit nagyon-nagyon szépen köszönök.

    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    Érdekelne a díszpárnán található virág-ok leírása ( ha ez nem jelent gondot) egy link-el is megelégszem, nem vagyok nagy igényű :)

    Még egyszer köszönöm a hatékony segítséget! Várom a következő videót :)

    Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Judit! Nagyon szépen köszönjük, örülünk, ha segíthetünk és gratulálunk a sikereidhez!! :-) Sajnos valami miatt nem látom itt az e-mail címed, ezért kérlek, írj egy üzenetet a horgolaseskotes@gmail.com-ra, és már küldöm is a mintákat!! Annyit kérnék még, hogy írd le a levélben, hogy a virágok iránt érdeklődsz :-) Köszi szépen, szép napot: Leányka

      Törlés
  2. Kedves Horgolás és kötés blog!
    Nagyon tetszenek a kaktuszok és szeretném én is elkészíteni. Ha nem nagy kérés megkaphatom a leírásukat és hogy milyen fonallal és hányas tűvel készült? Köszönöm szépen előre is!
    Orsi
    vorsi0128@gmail.com

    VálaszTörlés