Márciusi melegedő

Mindig is a tél volt a kedvenc évszakom. Decemberi gyerek lévén nem is tagadtam ezt soha, inkább büszke voltam rá. De az, hogy a márciusi hosszú hétvégés hazaút előtt csizmát húzok, és másnapra olyan ítéletidő lesz, hogy beigazolódik az aggodalmam... már nekem is sok. 

Mióta az eszemet tudom ilyen idő még nem volt, az biztos, de ma a nagyszülőkkel beszélgetve kiderült, hogy ők sem emlékeztek márciusban hóra. Hát még ekkorára. Olyan idő volt, hogy már az év harmadik hónapjában mezítláb szaladgáltak, de hogy csizmát kelljen húzni...

A húsvét is olyan távolinak tűnik, mintha hónapokra lennénk tőle... Nulla húsvéti hangulatom van, nincs mit tagadni. Inkább fázós errefelé a helyzet. Így kérlek, fogadjatok szeretettel tőlem egy melegvizes palack összeállítást kötöttre, horgoltra :-) Aki gondolja, vágjon bele, akinek pedig bonyolultnak tűnik, de van már megunt pulcsija, keltse új életre!

A kedvenc horgolt darabom, egyszerű rövidpálcákból, csipkével a tetején. Kezdő horgolóknak is ajánlott!! A végén pedig egy kis keresztszemes szív :-) (Forrás: a legújabb kedvenc blogunk)


Szintén egy egyszerűbb darab, néhány virággal ékesítve (Forrás: Pinterest)


 Négyzetekből palackot - mi sem egyszerűbb?! :-) (INNEN


Kötött szépség (angol leírás ITT)


 Igen, ismét egy bari és igen, ismét belezúgtam!!!! <3 (További képek és angol nyelvű leírás ITT)


 És végül egy praktikus "zsebes" darab (Forrás: Pinterest)

Jó melegedést!
Leányka


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése