Horgolt mamusz

Tegnap már mutattam egy oldalt, ahol magyar nyelven olvashatjuk a horgolt mamusz elkészítését. Részletes leírás, mindent tartalmaz, ami csak kell. Mindenkinek ajánlom!!

A bejegyzésben a szerző, vagyis Kriszta egy másik blogra hivatkozik. Ma utánanéztem, és valóban egy szuper kis oldal. Itt talán még részletesebben megtaláltok mindent. A nyelvi nehézségeken átsegít a rengeteg fotó és Kriszta magyarázata is. Bátran ajánlom, akár kezdőknek is, nagyon szuper mindkettő!!

Ha pedig az alapokat már tudjuk, nyugodtan szabadjára engedhetjük a képzeletünket, és variálhatunk. Díszítheti lábbelinket egy gomb, egy virág, egy szalag vagy éppen egy rövidpálcákból horgolt pánt is. A fenti leírásokhoz néhány gondolatébresztő kép :)


Horgolhatunk virágdíszt a lábfejre:


Elkészíthetjük a korábban már bemutatott, nagy sikert aratott nyuszimamuszt :)


Lehet egy eltérő színnel körbehorgolt szép "csillag-mintás" mamuszunk:


És persze egyszerű, mégis nagyszerű, többszínű mamuszunk is!


Ahogyan láthatjátok, itt tényleg semmi nem szab határt a képzeletnek! Sok sikert!

Leányka




1 megjegyzés:

  1. Szia.
    Nagyon kezdő horgoló vagyok szinte még csak most tanulom az alapokat.Ezen az oldalon találtam mamuszt ami nagyon tetszik és szeretném megcsinálni.A képen 3 mamusz van zöld,sárga és talán piros lehet a 3.Hol találok részletes leírást ami nagyon részletes vagy videó felvételt,esetleg te nem tudnál feltenni mint a kislány cipőnél is mert az nagyon jó pl.nekem mint kezdőnek?A másik kérdésem hogy a kislány cipőnél mondtad hogy a felnőttet ugyanazzal a módszerrel kell csinálni de a kezdésnél a 3. szembe csinálok hamis pálcát a felnőttnél hogyan vannak a szemek?Köszönöm szép napot. :)

    VálaszTörlés