Jótékonysági vásárra megyünk!

Hallottatok már a Kössünk össze! jótékonysági projektjéről? No, akkor most mesélünk Róluk! Vagyis inkább ők, magukról:

SZERETSZ KÖTNI, JÓL TUDSZ VARRNI, JÁRTAS VAGY A SZAPPANFŐZÉSBEN, VAGY CSAK SZERETED LEGELTETNI A SZEMEID A SZÉP KÉZMŰVES TÁRGYAKON?

Akkor a legjobb helyen jársz!


A 2011. évben alakult Zsakett Hölgyegylet arra gondolt, hogy "jó adni és gyűjteni is", ezért elindította a „Kössünk Össze” akciót, amely keretében idén december 7-én a MÜSZI-ben (Bp., Blaha Lujza tér 1. III. emelet) jótékonysági árverést és kirakodóvásárt rendez a Bolyai-Breznó közi Gyermekotthon javára.

Hogy hogyan lehetsz részese az akciónak? Ajánld fel nekünk az otthon szeretettel és kézzel készített munkáidat, hogy értékesíthessük az akción, vagy gyere el december 7-én a MÜSZI-be, és vásárolj egyedi termékeket magadnak vagy a szeretteidnek. Az alábbiakban összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat az akcióról:

KI AJÁNLHAT FEL MUNKÁKAT?
- Függetlenül attól, hogy profi vagy sem, szívesen látjuk az alkotásaidat. Mindkét esetben kérjük, írj nekünk levelet itt vagy a kossunkossze@gmail.com-ra a részletekért. Az alkotóművészek tárgyait az árverés során, az amatőr kézművesek felajánlásait pedig a kirakodóváráson lehet majd megvásárolni.
- Ha alkotni nem igazán szoktál, akkor is várunk szeretettel az eseményre, mint vásárló!


MIT LEHET FELAJÁNLANI?
- Bármit felajánlhatsz, amit Te készítettél a két kezeddel!

HOGYAN JUTTATHATOM EL A KÉSZ TERMÉKET?
- Miután felvetted velünk a kapcsolatot, megbeszéljük, hogy inkább személyesen, vagy postán juttatod el a szervezőkhöz az alkotásodat.

MEDDIG KELL ELKÜLDENEM A TERMÉKET?
- Postán vagy személyesen november 29.-ig, de ha küldesz nekünk termékfotót, a vásár megkezdése előtt 2 órával is elhozhatod december 7-én.

HOL ÉS MIKOR LESZ A JÓTÉKONYSÁGI ÁRVERÉS ÉS VÁSÁR?
- A vásár a MÜSZI-ben (Művelődési Szint) lesz megtartva december 7-én 16 órától. Címe: Bp., Blaha Lujza tér 1. III. emelet


-MILYEN TERMÉKKET VÁSÁROLHATUNK AZ AKCIÓN?
-A vásáron találhatsz majd profi, iparművészek által felajánlott darabokat, amelyekre árverésen licitálhatsz, másrészt nem profi termékeket is, amelyeket kirakodóvásáron vehetsz meg.

-HOGYAN KÉPZELJEM EL AZ ÁRVERÉST?
-Bár kirakodóvásárokkal lépten-nyomon találkozhatunk, az árverés fogalma sokaknak idegen. Ülve vagy állva, tárcsával a kézben lehet majd licitálni az egyes termékekre, amit reméljük, hogy velünk együtt fogsz majd élvezni. A szerzeményed mellett egy új élménnyel is gazdagabban térhetsz majd haza.


-MIT KELL VINNEM AZ AKCIÓRA?
-A legfontosabb, hogy magadat, valamint egy táskát, amiben hazaviheted a zsákmányt. Mivel bankkártyás fizetésre nem lesz lehetőség, kérünk, készpénzzel készülj a vásárlásra (a MÜSZI közelében több bankautomatát is találhatsz). Ha az árverésen is részt veszel, nem kell izgulnod, minden szükséges kelléket biztosítunk neked.

-MILYEN CÉLT FOG SZOLGÁLNI AZ AKCIÓN ÖSSZEGYÜJTÖTT PÉNZ?
-A vásáron és az árverésen összegyűlt pénzt a Bolyai-Breznó közi Gyermekotthon javára ajánljuk fel, ahol már évek óta önkénteskedünk. A célunk az, hogy 500.000 forinttal járuljunk hozzá a Gyermekotthon most készülő MŰVÉSZETTERÁPIÁS helyiségének felszereléséhez.

HA BÁRMI EGYÉB KÉRDÉSED VAN, FORDULJ BÁTRAN HOZZÁNK! MEGTALÁLHATSZ MINKET A KÖSSÜNK ÖSSZE FACEBOOK OLDALÁN, VAGY A kossunkossze@gmail.com EMAIL CÍMEN IS.

Kössünk Össze!Utóirat: a Horgolás és kötés blog biztosan ott lesz ;-)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése