3 + 1 film hosszú hétvégére

Napok óta az a hír járja, hogy szomorkás, esős hosszú hétvégénk lesz. Felkészülve a legrosszabbra, vagyis arra, hogy ezeken a jó kis pihenőnapokon is a négy fal között kell maradnunk, összeállítottam Nektek egy kis filmajánlót.

3 + 1 film korábbi, filmes kötős sorozatunkból ;-)

1. Egy könnyed, igazán csajos kis vígjátékra vágysz?

Akkor A Jane Austen könyvklub a Te filmed. Ez a néhány barátnő ízig-vérig nő, ami azért valljuk be: néha áldás, néha átok. No, ők ezt be is mutatják, minden oldalról! Ahogyan a kis könyvklub életét, ahol nem csak beszélgetni és borozgatni ér - kötni is ám! A filmről korábban részletesebben is írtam, a bejegyzést itt találjátok.




2. Javíthatatlanul romantikus vagy?

Ház a tónál - nem tudok mást mondani!Sandra Bullocknak és Keanu Reeves ebben a filmben bájosabb pár, mint valaha, a történet pedig éppen annyira valószerűtlen, hogy álmodozzunk rajta, de azért el is higgyük valahol. Bár a kötés és a horgolás itt egy kicsit háttérbe szorul, sok más dolog kárpótol minket ezért. Mondjuk Sandra Bullock kardigánja ;-) A filmről részletesebben itt.



3. Egy szívet melengető történetet szeretnél?

A shine of rainbow - mert ezt a filmet Neked találták ki. Csodás történet, meseszerű tájakon, gyönyörű színekkel és rengeteg kötött, horgolt darabbal! Az értékelések között még olyan véleményt is olvastam, hogy többen ennek a filmnek köszönhetően kezdtek el kézimunkázni :-) Hosszabb bejegyzésünket itt találod. 




+1. Nincs időd egy teljes filmre? Sebaj!

Azért szerintem egy Szívek szállodája belefér ;-) Mondjuk... bármelyik rész! A már-már klasszikussá vált sorozatot mindig jól esik elővenni a fiókból - akár egy hosszú hétvégén is. Bővebb írásunk itt.  




Jó pihenést Nektek!
Leányka


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése