Új év, új fogadalmak, avagy ígérem, hogy befejezem ;-)

Sokat töprengtem ezen a bejegyzésen, de úgy döntöttem, mégis megírom. Sokszor sok dolgot ígérek Nektek, amiket idővel igyekszem is pótolni. Most is megvan a lista az okosfüzetemben - mert nekem okostelefonom helyett okosfüzetem van ám - kicsit régimódi vagyok, belátom - hogy milyen projektekről írok, milyen videókat készítek majd ebben a hónapban.

És most jöjjön egy inspiráció, ami nem csupán Nektek az, kicsit nekem is :-) Vagyis inkább motiváció, ugyanis megmutatom, mivel hogyan állok a karácsonyi pihi után, és reméljük, így biztosan be is fejezem őket időben ;-)

Kötött hosszú ujjú boleró, mackókötéssel, Relax fonalból, egy régi Fürge Ujjak (2009./2.) minta alapján

Kb. a negyedénél tartok, de ha elnéző vagyok magammal, akkor már a harmadánál :-) Ami viszont megdöbbentő - még a macókötéshez képest is - hogy már 2 db 10 dkg-os gombolyagot megevett!! Viszont elképesztően meleg lesz, már most imádom!Illetve egy másik kis boleró, DROPS Alpacából, szintén egy Fürge Ujjak (2007./9.) minta alapján

Ez a kis projekt és ez a fonal pedig pont az ellentét. Vékony ugyan, és ennek megfelelően vékony tűvel is kötöm, de a fele kijött egy 5 dkg-os gombolyagból! Láttatok már ilyet?? Én nagyon örültem :-)
Drukkoljatok, hogy be is fejezzem őket, és akkor jön majd egy újabb bemutató.

Leányka1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lesz mindkettő.A mackókötést majd nagyon szeretném megtanulni.

    VálaszTörlés