Horgolt őszi szütyő


A hétvégét a hegyekben töltöttük, és - akár ciki, akár nem - Anya is és én is zoknit húztunk fázós lábunkra elalváskor. Az időjósok szerint még jön egy melegebb hullám, részemről pedig nagyon bízom egy szép indiánnyárban (ami azért jobban hangzik, mint a vénasszonyok nyara :) ), de az ősz már a küszöbön áll. Nekünk pedig el kell kezdenünk ötletelni, mielőtt még bekopogna.
Sajnos ez a bejegyzés most valóban csak egy kis gondolatébresztő, mert leírást nem találtam ehhez a csodálatos kis szütyőhöz. A fotók elég jók, próbáltam is ezek alapján valami rajzfélét kreálni, de Anya jóváhagyása nélkül még nem merem közölni, így arra majd visszatérnék a hétvégén.
Élvezzétek a képeket, gyönyörködjetek benne, aki már haladó (legalábbis haladóbb, mint én), nyugodtan próbálkozzon, mert nagyon könnyűnek tűnik. Az ötlet különben innen jött, ahol találtok még sok más szépséges képet.


Leányka

3 megjegyzés:

 1. Hú! Nagyon szuper! Kell nekem is egy! Megkérdezhetem a fonál nevét, amiből készült?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Gyöngyi! Sajnos én sem tudom, mert átvett anyag. Az utolsó bekezdésünkben szerepel a link, talán ott részletesebb a leírás, bár én ott sem találtam :( A minta viszonylag könnyűnek tűnik, és leszámolható, abban tudok segíteni, de a pontos fonalat nem tudom sajnos.

   Törlés
 2. Megtaláltam a mintát: http://www.tangledhappy.com/2010/11/granny-stripe-boutique-bag.html

  VálaszTörlés