Ismét egy kis "bolha"

Bolha bizony, de a jobbik fajtából. Abból a piacosból ám! Rendszeres olvasóink bizonyára már sejtik: igen, ismét Prop Club Bolhapiacon volt blogunk a Fogasházban .
Csütörtök estére esett az időpont, jó sokan voltak most is, és legnagyobb örömünkre az árusok is nagyobb számban képviseltették magukat, mint korábban.
Külön örömömre szolgált az is, hogy míg szeptemberben nem nagyon láttam más horgoló/kötő kofát, most két másik asztalnál is árultak fonalból készített csodákat (elnézést kérek, ha több is, de kettőre mindenképp emlékszem). Az egyik lánnyal beszélgettem is egy jót, nagyon helyes fülvédőket készít!
Mivel nagyon sokan voltak, mi is a "félasztal" megoldást választottuk. Egy ékszereket készítő lánnyal vártuk a vevőket - az ő munkáit is nagyon ajánlom , meseszépen dolgozik!!
Az este során sok mindent eladtunk, jókat beszélgettünk, vagyis ismét szuper volt! Köszönjük a szervezőknek, a vásárlóknak/nézelődőknek és a blog barátainak (Elsősorban a képen is szereplő Máténak, aki segített az árusításban.)!!
A tanulság továbbra is változatlan: Kofának lenni jó!! :)



Leányka
(Képek: Fogas Ház, Gemma Arts)

1 megjegyzés:

  1. Nagy Veronika Zsuzsanna2011. november 19. 21:59

    Nálatok jobb asztaltársaságom még nem volt, Köszönöm a meghívásotokat, remélem sok ilyen közös kalandban lesz még részünk:D

    VálaszTörlés