FELHÍVÁS!!

Kedves Olvasók, Kedves Régi/Új Barátaink!

Kicsiny blogunk egy nyár végi ötletből született, és mi sem sejtettük, hogy több lehet belőle, mint egy "játszóblog". Számtalan gyönyörű munkánk készült a mögöttünk álló horgoló/kötő évek alatt, és elsősorban az volt a célunk, hogy másoknak is megmutassuk őket.
Legmerészebb álmunkban sem gondoltuk volna, hogy három hónap alatt elérjük a napi 40-50 fős látogatottságot, ami egy ilyen témájú és fiatal korú blognál szerintünk nagyon szép eredmény!!
A Bolhapiacos bemutatkozásunkat követően ez a szám 200 fölé emelkedett és Facebook rajongói oldalunk tagjainak száma is naponta növekszik.
Számos további tervünk van, sok egyebek között egy workshop és/vagy tanfolyam létrehozása is, amihez azonban a kellő anyagi hátteret egyelőre nem tudjuk biztosítani.
A Nescafé 3in1 kampánya azonban reményt adott, hogy mindez valóra váljon. Készítettünk egy videót, feltöltöttük az oldalukra, így lehetőségünk nyílik, hogy terveink megvalósítására (azaz a tanfolyamra) nyerhessünk 1 millió forintot!!

Kérünk Benneteket, egy "Facebook like"-kal segítsetek minket a nyereményhez vezető úton, hogy a későbbiekben személyesen is találkozhassunk a Horgolás és kötés blog tanfolyamán!

A szavazáshoz kattintsatok IDE.

Segítségeteket előre is nagyon köszönjük!!!

A blog írói: Mama, Anya, Leányka
A blog további szerkesztői: Rekka, Balázs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése