Leánybúcsús, esküvős, Rozmaringos (horgolós) Udvarházas

Az utóbbi időben kicsit csendesebb volt a blog, de jó okunk volt a visszavonulásra. Egy újabb pár mondta ki a boldogító Igen!-t a barátaink közül :-) Innen is tiszta szívből kívánunk sok boldogságot Heninek és Petinek, akikkel múlt hétvégén együtt leány/legénybúcsúztunk, tegnap pedig közösen ünnepeltük az Ö Nagy Napjukat!!

A szépséges Dunaföldvári Várban volt a nagy esemény és a lagzi is, a szállásunk pedig alig 100 m-re a vártól, a Rozmaringos Udvarházban.


Balázzsal néhány órával hamarabb érkeztünk, így gondoltuk, lerakjuk a csomagjainkat és sétálunk egyet a városban, azonban az udvar és a ház teljesen magával ragadott. Benyitva a hatalmas ajtón egyből egy nagyinégyzetes horgolt takarót találtam a hintaágyban, amit visítva rohanva azonnal el is foglaltam :-) 


Nem sokkal később kiderült: az egész ház kötött/horgolt takarókkal és mindenféle kedves kiegészítővel van teli. Készítettem Nektek néhány telefonos képet azokról a szobákról, ahová be tudtam kukkantani ;-) Évezzétek Ti is a köteményeket/horgolmányokat és a házat is, ami valóban egy másik világba kalauzolja a látogatót - ha Dunaföldváron jártok, nézzétek meg Ti is (a tulajdonos hölgy általában a várban van a fazekas műhelyben, ami szintén csodás kuckó) ;-)










Az ifjú párról pedig - az engedélyükkel természetesen - még az is lehet, hogy a jövőben mutatok egy-két képet!!

Leányka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése