Villamosozzunk együtt!

Bizonyára már sokan készültök a villamos bekötésére/behorgolására. Az eseményhez csatlakozni ITT tudtok. A szervezők üzeneteiből és a kommentekből szemezgettem Nektek egy kicsit, részletesebb leírásokat az esemény oldalán találtok, és ott tudtok jelentkezni az egyes darabok elkészítésére is. Tehát:

  • A vezető mögötti első 2x2-es ülés hiányzik. Ülőfelület: 42x39cm-es; háttámla: 23x42cm. 
  • 11db ablak felület, ami124cm széles. E fölé függeszthető girland. Ennek mérete kb: 130cm lehet. 
  • A csuklós részre amiből 4 db van álló girlandokat terveztünk, 100 cm hosszan itt is. Ebből viszonylag sok kellene: attól függ milyen sűrűn helyezzük el a girlandokat akár 40-50db is elférhet. 
  • Ilyeneket raknánk a vezető ülés mögötti plexik mögé egy-egy csíkban, mert a kilátást itt sem zavarhatjuk meg.A girlandokat úgy készítsétek, hogy csak ragasztani tudjuk, ezért az elején és a végén is egy-egy kisebb horgolt kör legyen és így kellene meg lennie a 130cm-nek. 
  • Az üléseknél a háttámla és az ülőfelület közötti vasra 30 vagy 38 db olyan 10-12x30-40cm hosszú színes darabok kellenének. 
  • Szükség lenne még virág girlandra és a vezető ülése mögötti elválasztó alsó részére sincs még semmi. 
Június 13-án 12 és 13 óra között a remízben, 17-18 között a Deák téren találkozunk, de teljesen pontosat a szervezők is csak azon a héten tudnak majd mondani. (Én pedig majd szólok Nektek ;-)) A Bartók Béla úti remízben van a koradélutáni találka, a címe Bartók Béla út 133. a Csóka utcánál kell leszállni. 
"Az eddigi megbeszélések alapján a menetrend: június 13-án 12 és 13 között, elkezdjük a remízben díszíteni a nagyobb részeket a villamoson. Innen megy a villamos a Deák tér felé, utasok nélkül. A többiek 17-18 között a Deák téren csatlakozhatnak a végső díszítéshez. Mivel ez BKV és BKK engedélyes munka volt, Ők is készülnek az eseményre."

Ami szerintem gyors és biztosan jól jönne még a díszítéshez: sok pici virág, pillangó, szív... minden ilyesmi. És azok gyorsan meg is vannak!

A részleteket és még több felületet (képekkel) tehát ITT találtok!

Gyertek Ti is minél többen! :-)
Leányka


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése